Öl och Sightseeing i Bukarest

Koulen II Restaurant, Siem Reap, Kambodja

Den här restaurangen marknadsför främst en stor buffé som serveras i samband med en traditionell dansföreställning. Föreställningen är fin och dansarna duktiga. De börjar dansa klockan 19.30 och vill du få maximalt utbud av mat bör du vara här den tiden eftersom restaurangen är restriktiv med att fylla på maten. Det kan också vara bra att använda medel mot insekter innan du går hit för just här är det gott om kryp som bits. I Siem Reap finns det fler restauranger med liknande erbjudanden men den här borde vara störst. Det kan delvis komma av att den ligger smidigt till nära en stor korsning och Pub Street. Några meter bort och runt hörnet hittar du den utsökta restaurangen Green House och bredvid finns det stora hotellet Angkor Holiday.

En film från föreställningen i restaurangen finns HÄR.

Koulen II Restaurant
Street 02, Sivatha Street Siem Reap
Siem Reap
Kambodja
Tele: +855-(0)92-630 090, -630 063, -(0)12-897 105
Tele/fax: +855-(0)63-964 324
E-post: koulen_rest@yahoo.com

Koulen II Siem Reap Kambodja