Merville Beach Hotel, Grand Baie, Mauritius

Det här hotellet har funnits länge i turistmagneten Grand Baie. Här får du en bekväm och lyxig miljö. Rummen sköts bra och hotellet ägnar sig åt små trevliga överraskningar då och då. Internet finns men är ofta svagt. Det finns även en telefonkiosk som du får använda för att ringa ett kort internationellt samtal varje dag. Restaurangen är stor och effektiv. Frukostbuffen är stor och middagen finns både som buffé och a’ la carte. Stranden ligger direkt utanför hotellet och en del av aktiviteterna som erbjuds är gratis. Dykcentrets priser är dock lite högre än på andra ställen i Mauritius. En nackdel med det här hotellet är att det ligger i kanten av Grand Baie och att det är svårt att gå in till kvarteren där det är mest liv och rörelse. Effekten blir att du lätt kan fastna i hotellet.

Merville Beach Hotel
Route Royal Grand Baie.
Grand Baie
Mauritius
Tele: +230-(0)209 2200 (till hotellet), -698-9800, -698 2727
Fax: +230-(0)698 4222
E-post: info@luxresorts.com, reservation@luxresorts.com, reservation@islandlightvacations.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR. Personalen svarar ofta snabbt på meddelanden som skickas dit.

Adressen till hotellets kontor är:
LUX* Resorts & Hotels
Pierre Simonet Street, Floreal
Mauritius