Highland House of Fraser, Inverness, Skottland

Skulle ditt mål vara att köpa en riktig kilt kommer du ha stor hjälp av Highland House of Fraser. De har gjort kiltar i över 50 år och har nu både en fabrik och ett par butiker som bland annat säljer kiltar. På vardagar mellan 9-17 är produktionen igång och då är du välkommen att se genom en ruta hur det går till. Du kommer även att kunna få se minst en film om kiltar och läsa mycket om dem. Skulle du råka gå till fel lokal av de två nedan är inte det något stort problem för det är så nära mellan dem att den ena kan peka ut den andre. Blir dina inköp lite för skrymmande kommer butiken att hjälpa dig med att skicka hem varorna. Här är allt välordnat, trevligt och affärsinriktat på ett angenämt sätt.

Highland House of Fraser Ltd
4-9 Huntly Street
Inverness IV3 5PR
Skottland, Storbritannien
Tel: +44-(0)1463-222781
Fax: +44-(0)1463-713414
E-post: info@highlandhouseoffraser.com
Verksamhetens Facebooksida finns HÄR.

Den andra butiken finns på:
9-11 Bridge Street, Inverness IV1 1HG