Restaurang Can Xerta, Santa Cristina D’Aro, Spanien

Skulle du cykla från Girona och ut mot den spanska kusten där den gränsar mot Frankrike kan det mycket väl tänkas att du passerar utanför restaurangen Can Xerta. Cykellenden går nämligen precis utanför restaurangen i den lilla orten Santa Cristina D’Aro. Närmsta stora bilväg är C65. Du kommer att se Can Xerta som en fristående villa med uteplatser och en lekplats. Emil och kökschefen Manel i Mari har gett verksamheten en inriktning mot grillade rätter och det passar bra här. Att det fungerar och uppskattas märks tydligt för det finns alltid kunder i huset och de är gärna familjer eller lite större sällskap. Många blir kvar långa stunder.

Restaurant Can Xerta
Camí Fondo, 21
17246 Santa Cristina D’Aro
Spanien
Tele: +34-(0)972-835049, -835049, -838283
E-post: canxerta@hotmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.