Bryggeri Helsinki, Helsingfors, Finland

Mitt i centrala Helsingfors finns detta fina microbryggeri. Här erbjuds du ganska många öler från den egna tillverkningen och även öl som skapats av andra. Bryggeriet har en restaurang som är bra och den har flera lite annorlunda rätter på den lagom långa menyn. Ölen kostar som på de flesta ställen i närheten och maten aningen mer. Det finns sittplatser på en innergård, ut mot den kullerstensbelagda gågatan och inomhus. De flesta av platserna har utsikt över platsen där ölen tillverkas eller lagras. Från innergården ser du utrustningen genom stora glasrutor. Det är vackert, trevligt, gott och populärt att komma hit.

Bryggeri Helsinki 
Sofiankatu 2
00170 Helsinki
Finland
Tele: +358-(0)10-235 2500
E-post: helsinki@bryggeri.fi
Bryggeriets Facebooksida finns HÄR.