Residence St. Andrew’s Place, Warszawa, Polen

Det här är ett hotell som det är lätt att trivas i. Läget är väldigt bra nära Centralstationen och på restauranggatan Chmielna (som sägs betyda björn på polska). Fortsätter du längs Chmielna kommer du snart till den större gatan Nowy Swiat. Där finns fler restauranger och nöjen. Nowy Swiat leder också direkt till många av Warszawas sevärdheter. St Andrew’s Place har en egen innergård med ett populärt fik så du behöver inte röra dig långt för att umgås. Rummen är fina och välskötta. Några av dem har ett eget kök. Inkluderad frukost går att ordna och det finns en gratis och trådlös uppkoppling till internet, men den är ofta svag. Personalen är trevlig och hotellet är bevakat dygnet runt. Säkerheten är hög i det här hotellet.

Från St. Andrew’s kommer du till Chopin-flygplatsen på mindre än 45 minuter med tåg. Det kostar nästan ingenting att åka med det tåget och de går oftast var tionde minut.

Residence St. Andrew’s Place
30 Chmielna Street
00-020 Warszawa
Polen
Tele: +48-(0)22-8264640
Fax: +48-(0)22-8269635
E-post: info@residencestandrews.pl
Boendets Facebooksida finns HÄR.