Barn Burger, Warszawa, Polen.

Den här hamburgerrestaurangen är mycket populär och har två lokaler. Mycket av vad de gör är enkelt men genomtänkt och framgångsrikt. Hamburgarna serveras på brickor av lättmetall och alla kommer med samma tillbehör som standard. Tillbehören levereras i små skålar. Kryddningen kan vara syltad rödlök och rökt polsk fårost. Drycken till hamburgarna kommer från några kylskåp och i dem finns det bland annat gott om kvalitativa öler från polska microbryggerier. Glas används inte och du kommer bara att få en gaffel att äta tillbehören med. På väggarna i lokalen sitter skyltar av allehanda slag. En av dessa har meddelandet “No Working, During drinking hours!” Hamburgarna är mycket goda och de serveras snabbt vid bordet. Bord finns dels i markplanet i den lilla lokalen och dels en trappa upp på det loftet. Maten ackompanjeras gärna av cd-skivor med musikgrupperna Black Sabbath eller Skunk Anansie. Det är tydligt att man är i en populär restaurang och att den är en aning trendig.

Ölen på bilden är en Freddie från bryggeriet Wasosz (på Wasosz 95 i Konopiska)

Runt hörnet på gatan Chmielna hittar du boende hos St. Andrews Residence och bra öl hos Hoppiness.

Barn Burger
St. Złota 9
Warszawa
Polen
Tele: +48-(0)888-222750
E-post: barnburger@barnburger.pl
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.

Den andra restaurangen har följande adress:
St. Zgoda 5
Tele: +48-(0)571-414121