Zámocký pivovar, Bratislava, Slovakien

Slovakiens huvudstad Bratislava är inte en av Europas större städer men här den är vacker och har en del trevligt att besöka. Trakten runt staden är egentligen mest känd för vin men i Slottsbryggeriet kan du få lokalt tillverkad öl. De säljer tre olika sorter som alla finns på kran. Till de erbjuder de mat från sitt kök. Bryggrestaurangen är lätt att hitta för om du kommer ned från slottet kommer du att få den lokal på vänster sida. Går du från gågatan i centrum och ut genom den kvarvarande stadsporten skall du också gå åt vänster i riktning mot slottet. Slottsbryggeriet ligger där vägen korsat en bro och börjat stiga. Skyltarna till verksamheten ser du först när du är väldigt nära.

Zámocký pivovar (Slottsbryggeriet)
Zámocká 794/13
811 01 Bratislava, Slovakien
Bryggrestaurangens Facebooksida finns HÄR.