Casa Wagner, Brasov, Rumänien

Vid torget mitt i Brasov ligger det mysiga lilla hotellet Casa Wagner. Utifrån ser det lite inklämt ut mellan en kyrka och restauranger men inuti är det bekvämt och vackert. Bor du här kommer du att ha lätt att gå till vilka förnöjsamheter som helst i de centrala delarna av den här fina medeltida staden. Hotellet erbjuder gratis och trådlös uppkoppling mot internet samt några trevliga platser där man kan sitta och prata och arbeta. Frukosten serveras på den nedre av våningarna med rum och det sämsta här är att hiss saknas. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Receptionen är bemannad dygnet runt.

Ett närbeläget hotell med liknande standard som också har en populär middagsrestaurang är Bella Muzica.

Casa Wagner
Piata Sfatului nr. 5
500031 Brasov, Rumänien
Tele: +40-(0)268-411253, -411254
Mob: +40-(0)727-800367
Fax: +40-(0)268-410871
E-post: office@casa-wagner.eu
Hotellets Facebooksida finns HÄR.

Casa Wagners systerhotell ligger mitt i staden Sighisoara och drivs av brodern till han som sköter hotellet ovan.