Pensiunea Illea, Ieud, Rumänien.

Ieud är en livlig och långsträckt by i norra Rumänien. Den är känd för att ha gott om barn och en turbulent historik. Här finns flera hus som hyr ut rum och ett bra organsierat sådant är Pensiunea Illea som ligger på samma sida huvudvägen som den enorma nybyggda grekisk-katolska kyrkan. Att bo här är familjärt, vackert och väldigt trevligt. Det är ett ställe som man gärna kommer tillbaka till. Du kommer helt enkelt att ha lärt känna familjen som driver stället på ett sätt som får dig att känna dig som en av dem. Prova att fråga dem om vad som helst i trakten så får du se att de har bra kunskaper och kontakter och kan ordna det mesta.

Det finns också en liten film om boendet.

Pensiunea Illea
Ieud 133
Maramures, Ieud
Rumänien
E-post: liviu_ieud@yahoo.com
Tele: +40-(0)2336039
Mobil: +40-(0)747-940260
Pensionatets Facebooksida finns HÄR.