Hotel Colonial, San José, Costa Rica.

Nära busstationen från Turrialba och San Josés kineskvarter i nya delen av staden hittar du Hotel Colonial. Det är ett fint och enkelt hotell med trevlig personal. Rummen är bekväma, rena och fina men saknar luftkonditionering. Fläkten i taket räcker dock långt. På innergården har du tillgång till en liten simbassäng som även har en bar som bemannas när det behövs. Den enkla frukosten serveras bredvid bassängen och skulle du ha ett mycket tidigt flyg från Costa Rica är det inget problem att få tidig frukost. Personalen som bemannar receptionen är där dygnet runt och ge dem bara varsel så blir allt bra. Hotellet har en trådlös internetuppkoppling men den är minst sagt svajig. Ganska ofta fungerar den dock bra. Läget för det här hotellet är bra och utsikten från balkongerna ganska trevlig även om den är över ett antal betonghus. Kyrkan La Soledad är på andra sidan gatan bakom den argentinska restaurangen. Enda nackdelen med det centrala läget är att du hör mycket från gatan in i rummen. Det är ett angenämt hotell att komma tillbaka till.

Hotel Colonial
Calle 11, entre avenida 2 y 6.
San José
Costa Rica 1000
Tele: +506-2223-0109
Fax: +506-2258-5614
E-post: info@hotelcolonialcr.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.