Hotel Carara, Tarcoles, Costa Rica.

Nära nationalparken Carara och i kanten av samhället Tarcoles finner du Hotel Carara. Det är ett enkelt hotell som har allt du behöver och ligger vid stranden. Att bada vid den stora sandstranden lockar förmodligen få människor eftersom mycket av det som spolas ned med floden hamnar här, men visst är det möjligt. Förmodligen spelar det ingen större roll för hotellet har en simbassäng och de luftkonditionerade rummen är belägna runt den. Du har även en trevligt öppen restaurang till ditt förfogande och får lätt hjälp av receptionen med utflykter och aktiviteter. Lite här och var finns praktiska balkonger där du kan titta på arorna som ofta sitter i träden. Du har också nära till krokodilturerna på Tarcolesfloden eller naturvandringarna i nationalparken. Hotellet är ett bekvämt och prisvärt alternativ för den som vill uppleva mycket av den här delen av Costa Rica.

Hotel Carara
Calle Principal
Tarcoles
12632-1000 Costa Rica
Tele: +506-2637-0178, 2637-0990
Fax: +506-2637-0990
E-post: info@hotelcarara.com , hotelcarara@yahoo.com