Bon Appetit, Santa Elena, Costa Rica.

Specialiteten på den här restaurangen är pasta och vedungsbakade pizzor men de har även snabbmat, costarikansk mat och bra kaffe. Ägaren, Josue, har sett till att de även säljer påsar med kaffe från trakten. Servicen och råvarorna är bra. Personalen anstränger sig för att ge dig en bra upplevelse och lyckas med det. Det som kan vara knepigt är att restaurangen ligger lite utanför Santa Elena och att det därför blir svårt att komma till den om du inte har eget transportmedel. Håller du utkik till vänster om väg 606 när du nästan är inne i centrala Santa Elena passerar du först avfarten till väg 619 och kommer sedan att kunna se Bon Appetits hus på en liten kulle. Lyckas du väl ta dig dit kommer du säkerligen att bli nöjd för det är svårt att hitta någon som inte talar lyriskt om den här restaurangen. Medan du är i lokalen har du tillgång till verksamhetens trådlösa internet uppkoppling. Den räcker även till några meter runt Bon Appetits hus.

Bon Appetit
Väg 606
Santa Elena
Costa Rica
Tele: +506-(0)26455301
E-post: bonappetitmtv2012@gmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.