Green House Restaurant, Siem Reap, Kambodja.

Vill du äta gott till ett bra pris är Green House Restaurant i Siem Reap ett mycket bra alternativ. På något sätt lyckas Seyha Song driva restaurangen som en finare inrättning men leverera till förhållandevis låga priser. Du kommer alltså att behöva betala som i en vanlig restaurang men få mat och service som i de finaste inrättningarna i Kambodja. Kan det bli bättre? Seyha och hans personal är uppmärksamma, trevliga och serverar alltid med ett leende. Det enda som är lite knepigt är att det kan vara svårt att hitta restaurangen där den ligger i korsningen av National Highway 6 och Sivatha Road. Om du går några få meter i riktning mot flygplatsen kommer du att få restaurangen på din vänstra sida. Gå dit och njut!

Green House Restaurant
#58, National Highway 6 (Mondol II Svay Dangkum Commune)
Mundol II, Svaydongkum,
Siem Reap
Kambodja
Tele: +855-(0)89-896669, -(0)979-664669, -(0)12-922961, -(0)12-959407
E-post: mrsongseyha@gmail.com, info@green-house-restaurant.com, sophana_sokun@yahoo.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.