The Porterhouse Temple Bar, Dublin, Irland.

Det mest aktiva nattlivet i Dublin är i närheten av gatan Temple Bar som löper parallellt med floden Liffey. I de kvarteren finns många vandrarhem, barer, restauranger och butiker. En av restaurangerna heter Porterhouse och den hör till en kedja av liknande inrättningar ägda av ett bryggeri. Bryggeriet har även ett destilleri i Kerry i västra Irland. Lokalen är flera våningar stor och listan med drycker lång. Bara deras egna öler är sisådär tio till antalet. Matmenyn är tillräckligt kort för att restaurangen skall kunna leverera goda och vällagade pubrätter. På kvällen är det vanligt med gratis konserter. Porterhouse är ett bra alternativ för en trevlig måltid som kan leda till en helkväll i nattvimlet.

The Porterhouse Temple Bar
16-18 Parliament Street
Dublin 2
Irland
Tele: +353-(0)1-6798847
E-post: phtemplebar@theporterhouse.ie
Företagets Facebooksida finns HÄR.