Glen Guesthouse, Dublin, Irland.

Det är lätt och billigt att komma från Dublins flygplats med buss 747 till Lower Gardiner Street i Dublin och på den gatan hittar du många enkla hotell, vandrarhem och gästgiverier. Glen är ett familjeägt enkelt gästtiveri. Här får du en aning slitna rum utan luftkonditionering men med en liten tjock-tv och en planka som håller öppet fönstret när du vill vädra rummet, vilket du troligtvis kommer att vilja göra. En trådlös uppkoppling till internet fungerar någorlunda men kan kräva ett visst tålamod. Personalen är trevlig, glad och hjälpsam. Vägg i vägg med receptionen finns rummet där frukosten serveras. För att vara ett så pass enkelt boende är frukosten förvånandsvärt bra och fullödig. Det är lätt att komma mätt från morgonens måltid. Att gå från Glen Guesthouse till det livliga Tempel Bar-området tar ungefär 15 minuter och då passerar du lätt den stora shoppinggatan O’Connelly, eller följer den. Det här är ett enkelt boende som passar bra för den som inte har höga krav men som gärna vill få en duglig uppkoppling till internet och en stadig frukost.

The Glen Guesthouse
84 Lower Gardiner Street
Dublin 1
Irland
Tele: +353-(0)1-8551374.
E-post: theglen@eircom.net
Gästgiveriets Facebooksida finns HÄR.