Diya Dahara Hotel Restaurant, Sri Lanka.

I nordöstra hörnet av den gamla konstgjorda Kurunegalasjön i Sri Lanka finns den här ganska enkla restaurangen. Den hör till ett hotell men är öppen för alla och ligger så till att den är ett smidigt ställe att stanna vid om man exempelvis är på väg från västkusten till Polonnaruwa eller Dambulla. Parkering är tillräckligt stor för att få plats med flera bussar. På fönstret till den del av restaurangen som är inomhus finns tecken på att svenska reserarrangörer varit här. Sitter ni utomhus har de flesta platserna i trädgården en vacker utsikt mot sjön men var försiktiga om ni går ut på bryggan för den har bitvis rostat sönder.

Diya Dahara Hotel Restaurant
No. 7 North Lake Road
Wewa Rauma, Kurunegala
Sri Lanka
Tele: +94-(37)-2223452, -5266662.
E-post: diyadahara@sltnet.lk
Restaurangen har sin sida hos Facebook HÄR.