Hotel Soperga, Milano, Italien.

Gatan Soperga ligger nära centralstationen i Milano, Italien. Enligt egen utsago är det 300 meter till stationen och man passerar flera hotell på vägen hit. Det här är ett smidigt hotell att bo på för den som är på genomresa i Milano eftersom det finns gott om mycket frekventa transporter till flygplatserna (det tar runt en timme att komma till Bergamo eller Malpesa). Rummen är rena och välskötta och receptionen bemannad dygnet runt. Utrustningen i rummen är bra och utbudet i minibaren roande begränsat. Den trådlösa uppkopplingen fungerar oftast bra men kräver en ny inloggning var 24:e timme. Ibland är dock uppkopplingen otroligt långsam. Frukosten serveras i källarplanet och består av en enkel buffé. I entréplanet mittemot receptionen finns en bar och hotellet har två mötesrum för att kunna husera konferenser.

Hotel Soperga
Via Soperga 24
20127 Milano
Italien
Tele: +39-(0)2-6690541
E-post: info@hotelsopergamilan.com