Hotel Montaña Monteverde, Costa Rica.

Mitt uppe i molnskogen runt Monteverde i Costa Rica finns det stora hotellet Montaña Monteverde. Montaña betyder berg på spanska och ger en vink om att det här är ett bergsområde. Hotellet har en närmast otrolig utsikt över en dal fylld av djungel och tycker du om att skåda djurliv räcker det med att titta vad som finns runtomkring dig. Här finns en trådlös uppkoppling till internet som är så svajig som de brukar vara i Costa Rica och en stor restaurang med rejäla bufféer. Restaurangen har även a´la carte. Rummen är stora, en aning slitna men välskötta och oftast med en rejäl balkong. Hotellet är smidigt för nästan vem som helst men är en aning opersonligt. Det blir därför en bra bas för utflykter och kan även vara bra för konferenser. Utrymme finns det gott om.

Hotel Montaña Monteverde
P.O. Box 07-5655
Santa Elena, Monteverde
Puntarenas, Costa Rica
Tele: +506(0)2-6455046, -6455338
E-post: info@monteverdemountainhotel.com