Restaurang Mamma Mia, Dubrovnik, Kroatien.

Söker du Dubrovniks bästa pizzor eller den bästa bosniska maten är det vanligt att du får en rekommendation att komma hit till Mamma Mia i Lapadområdet. För bosnisk mat dominerar dock Taj Majal inne i gamla staden. På kroatiska heter restaurang Konoba och eftersom de bland annat säljer pizzor blir detta en Pizzeria Konoba. Den är en av få restauranger som säljer den kroatiska ölen Velebit. Hur som helst är det en trevlig restaurang med både plats inomhus och utomhus. De utomhus dominerar eftersom hela det här området är ett turistområde som bara är helt igång under sommarmånaderna. Kom gärna hit och prova om du tycker att rekommendationerna stämmer. Vill du bara ha en drink kan du gå någon meter nedför gatan och hälsa på hos Caffe Bar Antika.

Pizzeria Konoba Mamma Mia
Setaliste Kralja Zvonimira 2
2000 Dubrovnik
Kroatien
Tele: +385-(0)20-420404. (Går till restaurangens telefon i Mokošica).