Hotel Moskva, Belgrad, Serbien.

Det mest anrika och förmodligen också mest kända hotellet i Belgrad är Hotel Moskva. Här har alla viktiga personer bott när de besökt Belgrad. Hotellet är stort och ligger bra till på höjden där de äldre delarna av staden finns. I bottenvåningen av det finns ett omtalat café och en restaurang som varje dag levererar en bombastisk bufféfrukost. Trådlöst internet fungerar bra i hela hotellet. Personalen är trevlig och hjälpsam men har ibland problem med att hotellet är så stort att ingen anser sig ansvara för något. Till sist brukar dock det mesta lösa sig. Nu fungerar det för vem som helst förutom dem med en snäv budget. Men de minsta rummen går ibland att få billigt. Hotellet genomförde en stor renovering och modernisering som var klar 2012 eller 2013. Allt är nu välordnat men hissarna är fortfarande långsamma.

Hotel Moskva
Balkanska br. 1
11000 Belgrad
Serbien
Tele: +381-(0)11-2686255, -3642080
Fax: +381-(0)11-2688389
E-post: info@hotelmoskva.co.yu hotelmoskva@absolutok.net
Hotellets sida på Facebook finns HÄR.