Earl’s Regent, Kandy, Sri Lanka.

Precis som flera av de finare hotellen ligger Earl’s Regent på en av bergssidorna som omger staden Kandy. Riktigt hur man kommer hit är svårt att beskriva eftersom gatorna som leder hit först framstår som ett virrvarr. Hotellets rum är stora och rena, sängarna bekväma och en klen trådlös internetuppkoppling är gratis och går att nå från nästan alla husets utrymmen. Restaurangen, The Flavors, serverar en stor buffé som frukost och har även en bra middagsmeny. Vid dess uteplats finns en liten utrullad gräsmatta som fåglar tycker om. Du kan sitta vid matbordet och titta på olika fåglar som letar mat. Muren på andra sidan gräsmattan skapar ett intryck av att hotellet ligger i en skog. Vid restaurangen finns även en simbassäng. Nära bassängen finns en bar och ett spa för den som vill ha sådant. Det här hotellet har tre stjärnor men upplevs ofta som att det är mer luxöst. Fast någon gång har det renoverats på ett något underligt sätt som syns genom att t.ex garderober är finare utanpå än innuti. Hotellet är ett bra val för den som vill bo bekvämt i en lugn miljö men som inte behöver ha ett centralt läge i Kandy.

Earl’s Regent
40/1, Deveni Rajasinghe Mawatha
Tele: +94-(0)81-2221144
E-post: gm@regentkandy.lk, res@regentkandy.lk