Tavern Yerevan, Jerevan, Armenien.

Ett bra val för en trevlig afton i Jerevan, Armenien, är att besöka Tavernan Tavern Yerevan. Du hittar den lätt på en av de större vägarna i centrala Jerevan, men när du hittat hit riskerar du att upptäcka att det ofta är bra att reservera bord innan du går hit för stället är populärt bland både turister och ortsbor. Inredningen har en passande traditionell prägel som det är lätt att trivas i och det försämras inte av att priserna är på samma nivå som man kan förvänta sig i Jerevan, vilket inte leder till att något är särskilt dyrt i skandinaviska mått mätt. Personalen tar alltid hand om gästerna med en imponerande hastighet och breda leenden. De berättar gärna om rätterna och är ganska ofta skojfriska. Den stora svårigheten ligger i att välja en hanterbar mängd mat bland allt frestande som erbjuds.

Tavern Yerevan
Teryan str. 91.
Jerevan, Armenien
Tele: +374-(0)10-508800, -(0)11-508800, -(0)96-508800
E-post: info@pandokyerevan.am
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.