Restaurang Apetit, Sarajevo, Bosnien Hercegovina.

När du är i Sarajevo borde Apetit vara en restaurang som du anstränger dig lite extra för att besöka. Här är egentligen tanken att arbeta helt utan meny, men det finns ändå en liten sådan i reserv om förvirringen tar över. Roligast är dock att gå hit och berätta vilka smaker du för stunden är sugen på. Kocken tar sedan dina tankar och trollar fram något som alltid blir bra. Om du vill kan du titta på när kocken arbetar för köket är helt öppet och väldigt nära några av borden. Råvarorna är alltid fräscha, priserna bra och vinerna kvalitativa. Öllistan är dock eftersatt, men var i Bosnien är den inte det förutom på Sarajevos bryggeri?

Apetit
Josipa Stradlera 6
7100 Sarajevo
Bosnien Hercegovina
Tele: +387-(0)62-868131.
E-post: info@apetit.ba
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.