Hacienda Chorlavi, Ibarra, Ecuador.

Hacienda Chorlavi, Ibarra, Ecuador.

Någon kilometer söder om Ibarra i Ecuador hittar ni denna vackra hacienda och de rum de hyr ut. Det är en anrik anläggning nära Ecuadors norra och Colombias södra gräns. Som turistanläggning har den också varit igång ett tag och det märks på ordningen och erbjudandena. Här finns simbassäng, bastu, spa, filmer att låna, bar och en vacker trädgård. Trådlöst internet finns överallt och haciendan erbjuder utflykter och aktiviteter i trakten. Restaurangen serverar en trevlig frukostbuffé på morgonkvisten och då gärna mot en vacker innergård. På kvällen är restaurangen öppen som vilken restaurang som helst. Råvarorna är fräscha och tillredningssätten tidvis innovativa. Kvällsmenyn har en egen sektion för traditionellt Ecuadorianska rätter. En nackdel med att bo här är att du lätt blir beroende av haciendan eller taxibilar för att komma någonstans. Det är ett ställe som är lätt att trivas i under mer än en natt. Här går det bra att vistas som familj, affärsresenär eller som en del av en gruppresa. Priset är avskräckande för ryggsäcksresenärer. Är du i norra Ecuador och har chansen är det värt en omväg att sova en natt eller två här.

Hacienda Chorlavi
Panamericana Sur Km. 4 1/2
Ibarra, Imbabura
Ecuador
Tele: -593-(0)6-2932222, -2932223
E-post: ventas@haciendachorlavi.com
Haciendans sida hos Facebook finns HÄR.

150122 - 0304 Ecuador och Galapagos 402 Hacienda Chorlavi 150122 - 0304 Ecuador och Galapagos 403 Hacienda Chorlavi