Hotel Rialto, Barcelona, Spanien.

Det här är ett fint hotell med bra läge i centrala Barcelona. Rummen är rena och fräscha men kan vara svåra att nå eftersom hotellet är fullt av förvirrande gångar. Man vänjer sig med gångarna och några rum är i flera våningsplan. Frukost serveras i lokalen mittemot receptionen. Internet finns bara i receptionen och är något som hotellet tar extra och mycket betalt för. Går du i stället till någon av restaurangerna på samma gata får du gratis internet och kan använda pengarna du sparat till en trevligare måltid än du fått om du köpt internet på hotellet. Det är ett hotell som blir prisvärt om du får ett av deras rabatterbjudanden. Annars blir kostnaden lätt hög. Hotellet passar bäst för dem som bara är här och besöker staden.

Hotel Rialto
Carrer Ferrán, 40 y 42
08002 Barcelona
Spanien
Tele: +34-(0)933185212
E-post: reserve@gargallohotels.es
Hotellet ingår i kedjan Gargallo som har sin Facebooksida HÄR.