Hotel Begolli, Pristina, Kosovo.

Hotel Begolli, Pristina, Kosovo.

Det är inte helt lätt att hitta till Hotel Begolli i Pristina, Kosovos huvudstad, trots att det ligger väldigt centralt. Hotellet ligger heller inte ensamt på den lilla gatan bakom något som liknar en busshållplats. När man väl kommit hit möts man först av diverse konstnärliga inslag. Någon har lekt friskt med färg och form och fått fram en del smakfulla detaljer. Väl uppe i rummen minskar konstnärligheten men är fortfarande fint gjort. Hiss finns men alla små trappor upp och ned gör att det knappt är lönt att använda den. Standarden på rummen skiftar mycket och de minsta, men inte nödvändigtvis billigaste, rummen vetter in mot en bakgård eller har utsikt mot en väldigt närbelägen betongvägg. Men det finns också sviter med balkong och fin utsikt över husen nedanför. Trådlöst internet finns i hela hotellet och det fungerar bra. Frukosten serveras på bottenvåningen och vid bordet. Kyparen tar upp beställning från de alternativ han ger. Personalen är hjälpsam både med sådant som rör hotellet och med tips om saker i Pristina. Allt ger ett ganska välskött intryck vilket gör hotellet till ett bra alternativ för den som är i Pristina någon dag.

Hotel Begolli
Rr. Maliq Pashë Gjinolli NR.8
10000 Prishtinë, Republic of Kosovo
Tele:  +381(0)38-244277, +377(0)44-308093, +386(0)49-308093
E-post: hotelbegolli@gmail.com eller info@hotelbegolli.com