Mondial Hotel, Tirana, Albanien.

Mondial Hotel, Tirana, Albanien.

Några kvarter väster om Skanderbergtorget och centrala Tirana ligger gatan Muhamet Gjollesha och på den finns det trevliga hotellet Mondial. Här får du bekväma sängar, tillgång till en badbassäng, en bastu och två barer, av vilka en ligger på en vacker takterass. Den takterassen kan dock vara svår att få plats på eftersom den är populär hos dem som inte bor på hotellet också. Bredvid takterassen finns en liten simbassäng som inte är tänkt att användas hur sent eller tidigt som helst. Frukosten är en trevlig buffé som serveras av uppmärksam personal. Vid receptionen säljs viss litteratur om Albanien och Tirana i ett ställ för reklamutskick. Härifrån tar det minst 20 minuter att gå till kvarteren som kallas Bllocku och som är där mycket av rörelsen i staden är. Vill du gå på en nattlig runda mellan olika barer går det lika bra att göra mittemot Mondial Hotel.

Mondial Hotel
Rr. M. Gjollesha Nd. 90
1023 Tirane, Albanien
E-post: info@hotelmondial.al
Tele: +355-4-2232372
Mobil: +355-(0)68-2004642

Poolen på taket på Hotel Mondial, Tirana, Albanien.