Hôtel des Thermes, Antsirabe, Madagaskar.

Här bor man oftast på grund av att hotellet har många rum, mycket historik och är välkänt i Madagaskar. Hotellet har bland annat en stor simbassäng, gym, bar, restaurang och en trådlös internetuppkoppling som kräver gott om tålamod. I april 2013 var det i behov av renovering. Då var ett så stort projekt som att spola i toaletten något som krävde viss planering om man inte är helt obekymrad av en hög ljudnivå och saknade spolknappar. Balkongdörrar hölls stängda med plankor och det luktade unket i badrummen. Det var också svårt att få vattnet att stanna kvar i badkaren. Trots att det då fanns mycket som kunde förbättras är det ett intressant hotell att ha bott på. Det håller också på att så sakteliga renoveras, men om man frågar om hur arbetet går innehåller gärna svaren kommentarer om att takten är så låg att det som först renoverats riskerar att ha förfallit när de pågående arbetena kommit till sitt slutmål. Bosätter du dig här bör du minst stanna ett par nätter för att hinna ta del av vad hotellet erbjuder. Frukost serveras i restaurangen som är vackrast när solljuset kommer in genom fönstren genom hotellets baksida och bassängområde. Utsikten över de nedre delarna av staden och termalbadet är dock från hotellets framsida som är bakom fotografen i bilden.

Hôtel des Thermes
BP 8310
Antananarivo 101, Madagaskar
Tele : +261 20 22 440 15, +261 34 65 354 04, +261 34 65 356 66 och +261 20 22 223 30
E-post: sav.sofitrans@sofitrans.mg
Deras sida på Facebook finns HÄR.